כולם יודעים שהצבא צועד על קיבתו, אבל גם אם סיימתם את הצבא ואת המילואים – אין שום סיבה שתישארו רעבים בטח לא בחופשה שלכם בפראג. בכתבה זו ריכזנו לפניכם את המלונות עם ארוחות הבוקר הכי טובות בעיר, כך שתוכלו להתחיל את היום שלכם ברגל ימין ועם האנרגיה הדרושה לעיר הכי יפה בעולם. לא בכדי הסבתות אומרות שארוחת הבוקר הן הכי חשובות שיש. אז מוכנים? בואו רעבים.
מלון גרנדיום – Grandium Hotel
המלון הזה מושלם לחובבי ארוחות הבוקר. המבחר, המגוון, הטעם והגיוון הופכת אותה להכי מומלצת שיש. כאן תוכלו לקבל חביתה עם תוספות לבחירתכם, ירקות, גבינות, נקניקים, ריבות, יוגורטים, כמה סוגים של דגני בוקר, מכונות של קפה ושל מיץ ועוד. אמנם חלק מהאורחים טוענים שאין פה אפשרות לביצת עין ושארוחת הבוקר נשארת זהה כל יום, אבל אם לא תנסו איך תדעו?
ואגב, יש פה גם אינטרנט אלחוטי בחינם, חדרים אקוסטיים, דלפק קבלה שפועל 24/7, מרכז בריאות וספא, כספומט, דלפק נסיעות, שירותי המרת מטבע, שירותי כביסה ואפילו שירות הסעות א/מ שדה התעופה.
- מיקום
- להזמנות
מלון מג'סטיק פלאזה – Majestic Plaza Hotel
גם כאן ארוחת הבוקר זוכה לשבחים מקיר לקיר. לא רק העובדה שיש פה אופציות טבעוניות, אלא גם הטעם והעושר. וזה לא הכל. חלק מהאורחים אומרים שהארוחה היא יוצאת מן הכלל, אבל חלק טוענים שהיא רק משובחת או נהדרת. בטח כבר הבנתם ששווה להיות פה, אבל אם לא – הנה עוד כמה סיבות טובות להיות כאן את החופשה הבאה שלכם.
מיד נמשיך עם הכתבה אבל רגע לפני כן:
הנה האטרקציות והפעילויות המובילות השנה בפראג. הן מבחינת מחיר והן מבחינת החוויה
- חוויית התיאטרון השחור
- ארוחת ערב ימי הביניים עם שתיה בלי הגבלה
- ערב של שייט על הנהר בפראג
- תיאטרון היברניה בפראג מציג: מופע אגם הברבורים
- שייט וארוחת ערב על סירת זכוכית פתוחה
- שייט לילי על נהר הוולטאבה כולל אוכל
- שעה וחצי של מופע התיאטרון השחור
- כניסה לבית העירייה הישן ולשעון האסטרונומי
- כניסה למוזיאון החושים
המלון שמחולק ל-2 בניינים שכל אחד מהם בסגנון אדריכלי אחר (ארט דקו ובידרמאייר) נמצא 300 מטר בלבד מכיכר ואצלב, יש בו אינטרנט אלחוטי חינם, חנייה מקורה בהזמנה מראש, מרכז בריאות וספא, אופציה להשכרת אופניים ועוד המון פינוקים שמחכים רק לכם.
- מיקום
- להזמנות
מלון אוסידנטל פראחה פייב – Occidental Praha Five
ארוחת הבוקר כאן טעימה ומגוונת במיוחד הודות לאפשרויות שונות (קונטיננטלית, צמחונית, טבעונית, ללא גלוטן) ומוגשת מ-07:00 עד 10:00- מה שמסביר למה היא קיבלה ציון ממוצע של 8.7 בבוקינג. אבל כמובן שגם פה יש עוד חוץ מאוכל.
למשל, אינטרנט אלחוטי חינם, שאטלים ל/אל שדה התעופה שפועלים 24/7 (בתשלום נוסף), חדר כושר עם סאונה ומרחק הליכה של 8 דקות לקניון נובי סמיחוב. ועוד לא דיברנו על חדרי המשפחה המרווחים שמתאימים ל-7 אנשים (50 מ"ר), על הידידותיות לחיות המחמד שלכם, על המינימרקט שנמצא במתחם ועל החדרים האקוסטיים (חלק מיועדים לסובלים מאלרגיות). אז קבענו?
- מיקום
- להזמנות
מלון הופמייסטר – Hotel Hoffmeister
ארוחת הבוקר כאן עשירה, טעימה ומגוונת, כך שלא ייחסר לכם כלום ואתם תרגישו לגמרי בבית עם תפוזים טריים ושפע של אפשרויות לבחירתכם (אנגלית, צמחונית, ללא גלוטן). אורחים מרחבי העולם נתנו לארוחת הבוקר פה ציון של 8.6 בבוקינג ובצדק, אבל היא לא לבד.
זהו מלון בוטיק שנמצא 10 דקות הליכה מגשר קארל וממצודת פראג והוא כולל חדרים ממוזגים שכחלקם מצודים בג'קוזי. יש פה גם מרכז ספא, חניון תת קרקעי כולל תחנות טעינה לרכבים חשמליים, אינטרנט אלחוטי בחינם וסוויטת ירח דבש ענקית (50 מ"ר) עם מיני בר בחינם.
- מיקום
- להזמנות
הוטל אופרה -Hotel Opera
ארוחת הבוקר פה מוגשת בשעות 07:00-10:00 והיא פשוט טעימה. כשמוסיפים לכך את העובדה שמדובר במלון משפחתי משופץ ששוכן בבניין בסגנון ניאו-רנסנס עם חניון מקורה, מרכז ספא, אינטרנט אלחוטי חינם ובמרחק 500 מטר מקניון פלורנטינום התוצאה אחת – חוויה לכל החושים.
- מיקום
- להזמנות
הוטל אינסייד – INNSiDE by Meliá Prague Old Town
ארוחת הבוקר כאן מגוונת במיוחד, טעימה ומפנקת ומזכירה את השפע של המלונות בארץ עם ביצים, ירקות, פירות, דגני בוקר למיניהם (גרנולה וקורנפלקס), מגוון של לחמים ועוד שזיכתה אותה בציון של 8.6 בבוקינג.
יש כאן אינטרנט אלחוטי חינם, חניון פרטי מקורה (בתשלום נוסף), חדרים גדולים במיוחד (לופט בגודל 54 מ"ר ודירה בגודל 135 מ"ר) ואת קניון פלדיום שנמצא רק 500 מטר מכם. קלי הרגליים יכולים להרחיק לשעון האסטרונומי שמרוחק רק 10 דקות הליכה מפה.
- מיקום
- להזמנות
קישורים שימושיים